ZOO POSSE

Agosarats i provocadors, han aconseguit en molt poc temps guanyarse el respecte del públic nacional I internacional. El nivell del seu directe i les seves com posicions han consolidat el projecte d'aquest col·lectiu musical a mig camí entre la reivindicació valenciana i l'electrònica mundial. 
Després d'un any allunyats dels escenaris i de la red, ZOO Posse
inaugura un 2021 que portarà la publicació del seu esperat tercer disc i nous projectes amb els que la banda experimentarà altres
disciplines artístiques.

PERNIL SALAT VERSIONS

Ells començen a la primavera del 2019 quan uns joves músics de les terres de ponent decideixen emprendre aquest projecte. La seva meta és aconseguir convertir cada concert en una festassa per a tots els públics: des dels més grans fins als més joves.
Pernil Salat tenen un variadíssim repertori dels gèneres de la música popular de les últimes dècades: des de la música catalana més festiva fins al rock de la Movida Madrileña, passant pels èxits internacionals i fins i tot versions de la música urbana més actual.

LO PUTO CAT

Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terroristar musical, però adorable en el fons. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaç de fer que, fins-hi-tot, els putos Manel tinguin “ritme. Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’està parint (musicalment parlant) en aquest puto país.

CULLI

Venint de Balaguer el jove cantautor Culli pujarà a l'escenari per presentar-nos les seves noves composicions. El seu nou èxit "Volaremos" va tenir una gran rebuda per la gent del territori, ja que en poques hores va tenir moltes reproduccions del seu videoclip a Youtube. 

De ben segur que si encara no el coneixeu ús enamorarà amb les seves lletres i el seu ritme.