ARTISTES

ITACA BAND

Des de Montcada i Reixac amb més d’una dècada a la carretera s’han convertit en una de les propostes de més èxit barrejant ska, reggae, música llatina i punk. Després d’un centenar de concerts amb el seu últim treball, aquest 2019 Itaca Band presentarà nou disc i nova gira. La seva clara i incontestable consolidació nacional, estatal i internacional converteix aquest nou llançament en un dels més esperats de l’any.

AUXILI

Després d'una imparable i meteòrica projecció que el jove octet valencià encetà el 2014 amb el seu primer disc Dolç Atac i que van reblar amb l'edició de Instants cremant (Propaganda pel fet! 2016). Les claus per entendre l'exitós fenomen d'Auxili les trobem en la seua excel·lent destresa instrumental i la innata capacitat de connectar facturant hits rodons amb el reggae com a gènere i principal font d'inspiració, picades d'ullet a l'ska, el ragga i el rap incloses. 

MIQUEL DEL ROIG

No hi ha artista al país que sàpiga interpretar més papers musicals que ell. Un clàssic CATALÀ per amenitzar la vetllada entre els diversos grups. La seva capacitat per sorprendre el públic no té fronteres, i tornarà a fer-nos gaudir amb la seva versió de clàssics amb lletres punyents i intel·ligents. Aquesta és la quarta edició que trepitjarà el Pla d’en Sala. Un músic genuí capaç d’omplir l’escenari només acompanyat per la seva guitarra.

PASTORETS ROCK

En ple segle XXI sis pastorets, dues pastoretes i l'avi Perot de Cal Xefla pugen als escenaris per revolucionar el repertori tradicional català. A ritme d'skafunky i rock porten 17 anys versionant les cançons de tota la vida i portant-les a ritmes més moderns per poder ser ballades i aquells més atrevits pujar a dalt de l'escenari a fer els seus garrotins.

AVSTRAL

Avstral irromp en el panorama musical català reivindicant l’essència eclèctica del pop contemporani. El seu disc de debut, Teoria de l’evolució és ple de melodies enèrgiques, ritmes juganers i atmosferes electròniques, tot plegat emmarcat sempre en una estètica moderna i un pla sonor de dimensions àmplies. De fet amb menys d'un any en actiu han format part del disc de l'estiu de tv3 i van ser nominats a millor grup revelació per la revista Enderrock.

K-LIU és un dels grups més prometedors del panorama musical català, enguany premiats com a ''Millor Artista Revelació'' als Premis Enderrock 2019.
Venen des de Sitges per presentar el seu primer treball anomenat ''T'ho Pinto'', un esclat d'energia i vitalitat.
No podràs parar de ballar amb el seu explosiu directe, que no deixa indiferent ningú. T'ho perdràs?

K-LIU

PERNIL SALAT

Pernil Salat és primer que res un grup d’amics. Neix el 2018 per posar música a l’acte de la Marató de tv3 a Lleida de la mà de 7 joves estudiants de música del Conservatori l’Intèrpret. A partir d’aquí agafa embranzida i esdevé un projecte a llarg termini, professional i de notòria qualitat musical i artística. Als inicis del 2019 es constitueix com una Associació Juvenil amb l’objectiu de divulgar un repertori musical molt divers compil·lant tan aviat èxits icònics del rock i del jazz dels 40-50, com el millor pop dels 80 fins arribar a la música catalana d’ska-rumba de l’actualitat. En definitiva: un grup molt salat que ve a fer tremolar enls escenaris!

El raper mallorquí Valtonyc aterra a les terres de Ponent des de l'exili (Brussel·les) on malauradament hi porta més d'un any després de la persecució de l'estat per les lletres de les seves cançons. Des del FREEDOM FESTIVAL no permetrem que silenciïn la veu de tot un poble i encara menys que persegueixin la llibertat d'expressió.
El pròxim 21 de juny farem una acció amb ell des de Bèlgica.

VALTONYC

Organitzadors:

Col·laboradors:

AJUNTAMENT 

ARTESA DE LLEIDA

Copyright @ All Rights Reserved